Термин за семинар по предметите Рекреација и здравје и Аеробик и пилатес

  • Home
  • Македонски
  • Термин за семинар по предметите Рекреација и здравје и Аеробик и пилатес


Почитувани студенти,

Терминот за семинар за предметите Рекреација и здравје и Аеробик и пилатес ќе биде во договор со професорот Горан Никовски. Термините во распоредот не треба да се земат во предвид бидејќи со професорот ќе бидат договорени други термини за семинарите.