Теренска настава Маврово 2021/22Теренска настава

МАВРОВО 2021/22

ПРВ ТЕРМИН

12-18 декември 2021

Хотелско сместување во хотел Бистра и хотел Лоџ

Вклучено е:

  • 6 х ПОЛНИ ПАНСИОНИ (доручек, ручек и вечера)
  • 6 дневна ски карта
  • Задолжително групно патничко осигурување од Триглав

ЦЕНА: 19.000,- Денари

Дополнителни услуги:

  • Наем на ски опрема од Ресорт Маврово – специјална цена за 6 дневен наем на комплет опрема (скии + кондури + стапови) = 2000 Денари.

Напомена: Превозот до Маврово е во сопствена режија.

Уплатата се врши во Агенција Енџој Балканс Доо на адреса:

Улица Васил Главинов бр 7Б – 6ти кат (над Шведска Амбасада)

За сите информации може да се јавите на 071 206220

Уплатата може да ја направите во готово во агенцијата

како и

дирекно на жиро сметка (урнек на вирман со детали)

Име Презиме ЕНЏОЈ БАЛКАНС ДОО СКОПЈЕ

ПРОКРЕДИТ БАНКА АД СКОПЈЕ

380-1777080001 96

Уплата за теренска настава за студент =19.000,00

Име Презиме тел бр.