Резултати од испитот по предметот скијање 1 и 2 во продолжена сесија

  • Home
  • Македонски
  • Резултати од испитот по предметот скијање 1 и 2 во продолжена сесија


Почитувани студенти,

Испитот кој се полагаше на ден 26.09.2023 година, го положиле следните студенти :

1 .6647
2. 6906
3. 6592
4. 6628
5. 6775
6. 6776
7. 6838
Индексите може да се подигнат во студентска служба.