РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТИТЕ КОШАРКА,МИНИ-КОШАРКА И БАСКЕТ 3 НА 3 ОДРЖАН НА 31.10.2023

  • Home
  • Македонски
  • РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТИТЕ КОШАРКА,МИНИ-КОШАРКА И БАСКЕТ 3 НА 3 ОДРЖАН НА 31.10.2023


СПИСОК НА СТУДЕНТИ КОИ ГО ПОЛОЖИЛЕ ТЕОРЕТСКИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ ЗА ПРЕДМЕТИТЕ КОШАРКА,МИНИ-КОШАРКА И БАСКЕТ 3 НА 3 ОДРЖАН НА 31.10.2023

 

1. 6455

2. 6579

3. 6592

4. 6589

5. 6371

 

КОНСУЛТАЦИИ – 6573

 

НАПОМЕНА: СТУДЕНТИТЕ СЕ ДОЛЖНИ ДА ГИ ДОСТАВАТ ИНДЕКСИТЕ ЗА ВНЕСУВАЊЕ НА ОЦЕНИ НА ДЕН 15.11.2023 ГОДИНА ВО 10 ЧАСОТ