Резултати од испитот по Педагогија одржан  на 15.04.2022Резултати од испитот по Педагогија одржан  на 15.04.2022

Бр индекс оценка
6838 8
6811 8
6769 7
6622 7
6772 7
6749 7
6798 6
6779 6
6601 6
6771 6
6756 6

 

Студентите за оценка може да дојдат на 04.05.22 ( Среда ) во 11:00 часот, на Институтот по Педагогија при Филозофскиот факултет – Скопје