Распоред на предавања и вежби за летниот семестар за учебната 2020/2021 година

  • Home
  • Македонски
  • Распоред на предавања и вежби за летниот семестар за учебната 2020/2021 година


Подолу на линкот може да го преземете комплетниот распоред за предавањата и вежбите кои ќе се одржуваат во летен семестар 2020/2021 година на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје. Поради големината, прикачен е во облик на PDF документ.

>>> ПРЕЗЕМИ РАСПОРЕД <<<