Промена на термин на семинарите за вонредни студенти – IV година

  • Home
  • Македонски
  • Промена на термин на семинарите за вонредни студенти – IV година


Поради велигденските празници, семинарите за вонредни студенти за IV година се одложуваат, и новите термини се:
– 14 мај за седми семестар
– 15 мај за осми семестар
(времето на полагање останува непроменето)