Практична настава по скијање – март 2022Сите студенти кои имаат обврска за слушање на предметот, најдоцна до 28.02.2022 да уплатат во Агенцијата (видете подолу за информации околу жиро сметката и цената).

Претседателите на сите години да направат список до 18.02.2022 и да го достават кај продеканот за настава проф. д-р. Борче Даскаловски (borodaskalovski@yahoo.com).

ПРВ ТЕРМИН

07-13 Март 2022

Хотелско сместување во хотел Бистра и хотел Лоџ

Вклучено е:

  • 6 х ПОЛНИ ПАНСИОНИ (доручек, ручек и вечера)
  • 6 дневна ски карта
  • Задолжително групно патничко осигурување од Триглав

ЦЕНА: 19.000,- Денари

Дополнителни услуги:

  • Наем на ски опрема од Ресорт Маврово – специјална цена за 6 дневен наем на комплет опрема (скии + кондури + стапови) = 2000 Денари.

Напомена: Превозот до Маврово е во сопствена режија.

Уплатата се врши во Агенција Енџој Балканс Доо на адреса:

Улица Васил Главинов бр 7Б – 6ти кат (над Шведска Амбасада)

За сите информации може да се јавите на 071 206 220

Уплатата може да ја направите во готово во агенцијата

како и

дирекно на жиро сметка (урнек на вирман со детали)

Име Презиме ЕНЏОЈ БАЛКАНС ДОО СКОПЈЕ

ПРОКРЕДИТ БАНКА АД СКОПЈЕ

380-1777080001 96

Уплата за теренска настава за студент =19.000,00

Име Презиме тел бр.