Одложување на семинарот по предметот Боречки спортови 2

  • Home
  • Македонски
  • Одложување на семинарот по предметот Боречки спортови 2


Семинарот по предметот Боречки спортови 2 се одложува.

Дополнително ќе биде објавен новиот термин.