Конкурс за упис на УКИМ 2019/2020 – трет циклусОбјавен е конкурсот за упис на УКИМ – Факултет за физичко образование, спорт и здравје за учебната 2019/2020 – трет циклус студии.

За дополнителни информации, кликнете на ЛИНК.

За да го прегледате извадокот од конкурсот објавен во Нова Македонија, кликнете на ЛИНК.