Конечна ранг листа за трет циклус на студии 2023/2024Почитувани студенти,

Во прилог може да ја преземете конечната ранг листа на примени кандидати за трет циклус на студии, во првиот уписен рок во академската 2023/2024 година.

Преземи ранг листа