Известување за доставување на документи за уписСе известуваат сите идни студенти дека е задолжително документите потребни за упис на факултетот да ги достават физички на 30, 31 август 2021г и 01 септември 2021.

Доколку наидете на проблем со електронската апликација, повелете во просториите на факултетот секој работен ден од 10 до 13ч. каде ќе ви помогнат одговорните од факултетот за упис на студенти.