Известување за термин за колоквиум по функционална анатомија

  • Home
  • Македонски
  • Известување за термин за колоквиум по функционална анатомија


Колоквиумот 2 по предметот функционална анатомија,
ќе се одржи на 29.12.2020 во 14:00ч во амф.1 и амф 2 на Медицински факултет.
Списоците на студенти за полагање ќе бидат доставени на  координаторот.