Информација за семинарот по предметот Streetball баскет 3×3

  • Home
  • Македонски
  • Информација за семинарот по предметот Streetball баскет 3×3


Почитувани студенти,

Семинарот по предметот Streetball баскет 3×3 ќе се одржи на ден 03.12.2022 година, со почеток во 14:00 часот во амфитеатарот на факултетот.