Career transition support програма за практикантска работаПочитувани студенти,
Се работи за Career transition support програмата за практикантска работа во компании во Македонија или Косово – програма на World University Service (WUS) која е финансирана и поддржана од владата на германската покраина Северна Рајна-Вестфалија. 

Предвидена е онлајн инфо сесија на 7.11.2023 година во 13 часот (Zoom линк: https://us06web.zoom.us/j/81946850383 ), и за учество е потребно заинтересираните студенти да се најават на следниот линк: 

.

Однапред благодарни на соработката.
Срдечно,
Центар за кариера на УКИМ.