45 години ФФОСЗ – онлајн конференцијаПочитувани студенти и учесници на онлајн конференцијата!

По повод 45 годишнината на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје ве известуваме дека во среда (20.04.2022) сите студенти се ослободени од предавања.

Ви препорачуваме да се приклучите на онлајн конференцијата која ја организира Факултетот по повод 45 години постоење.

Конференцијата ќе се одржи на платформата Zoom:

https://zoom.us/j/96793803704

Почеток: 11:00 часот

Zoom лозинка: 2022