Распоред за продолжена (казнена) испитна сесија април 2022

  • Home
  • Македонски
  • Распоред за продолжена (казнена) испитна сесија април 2022


 

ПРОДОЛЖЕНА  ИСПИТНА СЕСИЈА – АПРИЛ 2022 ГОДИНА

ТЕРМИНИ ЗА ПРОДОЛЖЕНА ИСПИТНА  СЕСИЈА – АПРИЛ 2022 ГОДИНА
ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Историја на физичката култура 11.04.2022 ВО 10 ЧАСОТ
Кинезиолошка антропологија 12.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Пливање со ватерполо 19.04.2022 ВО 12 ЧАСОТ
Антропомоторика 14.04.2022 ВО 09 ЧАСОТ
Спортска гимнастика 15.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Функционална анатомија 18.04.2022 ВО 1О ЧАСОТ
Скијање –  1 19.04.2020 ВО 10 ЧАСОТ
ВО ДОГОВОР СО ПРЕДМЕТНИОТ ПРОФЕСОР:

Теорија  и методика, Техника и тактика и Физичка подготовка во избраниот спорт, во договор со предметиот професор

ВТОРА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Физиологија 11.04.2022 ВО 10 ЧАСОТ
Методологија со статистика 12.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Биомеханика 13.04.2022 ВО 13 ЧАСОТ
Хигиена на ФОСП 14.04.2022 ВО 09 ЧАСОТ
Педагогија 15.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Социолoогија на  ФОСП 18.04.2022 ВО 1О ЧАСОТ
Атлетика 20.04.2020 ВО 10 ЧАСОТ
Скијање – 2 19.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Танци и народни ора 13.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Тактика на избраниот спорт – во договор со предметниот професор
ТРЕТА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Медицина на спортот 11.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Психологија на ФОСП 12.04.2022 ВО 10 ЧАСОТ
Боречки спортови – 1 13.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Ракомет 14.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Фудбал 19.04.2022 ВО 13 ЧАСОТ
Теорија и методика на спортскиот тренинг 20.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Логорување со планинарење 20.03.2020 ВО 10 ЧАСОТ
ЧЕТВРТА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Кошарка 20.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Кинезитерапија 19.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Теорија и методика на спортска рекреација 20.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Боречки спортови – 2 11.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Одбојка 12.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Дидактика на ФОСП 13.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ

 

 

 

ТЕРМИНИ ЗА ИЗБОРНИТЕ ПРЕДМЕТИ

ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ТЕРМИНИ МЕСТО
Спортска исхрана 14.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Аеробик и пилатес 20.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Мал фудбал – футсал 19.04.2022 ВО 14 ЧАСОТ
Олимпизам 11.04.2020 ВО 12 ЧАСОТ
Основи на спортскиот менаџмент 18.04.2022 ВО 12 ЧАСОТ
Мини и ракомет на плажа 14.04.2022 ВО 12 ЧАСОТ
Фитнес и бодибилдинг 14.04.2022 ВО 13 ЧАСОТ
Одбојка на песок 12.04.2022 ВО 12 ЧАСОТ
Психолошка подготовка во спортот, Раководење со човечки ресурси,  Родови и спорт, Спорт и личност 12.04.2022 ВО 12 ЧАСОТ
Кик-бикс 18.03.2020 ВО 11 ЧАСОТ
Мерење и тестирање во боречките спортови 11.04.2022 ВО 13 ЧАСОТ
Примена на компјутери и Методи и тех. на истегнување 19.04.2022 ВО 13 ЧАСОТ
Училишен спорт и Биомеханичка анализа во спортот 13.04.2022 ВО 14 ЧАСОТ
Мини баскет  и Street ball – Баскет 3 на 3 19.04.2022 ВО 11 ЧАСОТ
Акробатика 15.04.2022 ВО 12 ЧАСОТ
Методологија на подготовка на стручни трудови 12.04.2022 ВО 13 ЧАСОТ
Атлетски повеќебој 20.04.2022 ВО 13 ЧАСОТ
Нутрициски и суплементациски протоколи и Хата јога 11.04.2022 ВО 13 ЧАСОТ
Генетска кинезиологија 12.04.2022 ВО 13 ЧАСОТ

 

ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ ЗА КАЗНЕНАТА СЕСИЈА ЗАПОЧНУВА НА 04.04.2022 И ЌЕ ТРАЕ ДО 08.04.2022 ГОДИНА, А ПОЛАГАЊЕТО ЗАПОЧНУВА ОД 11.04.2022 ГОДИНА И ЌЕ ТРАЕ ДО 20.04.2022 ГОДИНА.

ПРАВО НА ПРИЈАВУВАЊЕ ИМААТ СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО РЕГУЛИРАЛЕ ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2021/22 ГОДИНА