ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПОДИГАЊЕ НА ИНДЕКСИТЕПочитувани Студенти,

Ве замолуваме до 27.10 .2020 (вторник),сите студенти кои ги имаат оставено индексите на студентски прашања најодговорно да дојдат и да си ги подигнат.

По овој датум Факултетот нема да сноси одговорност за индексите.