Упис на дипломирани студенти од насока Спорт во насока ФФОСЗ

  • Home
  • Македонски
  • Упис на дипломирани студенти од насока Спорт во насока ФФОСЗ


Почитувани,

Уписот на ДИПЛОМИРАНИ студенти од насока Спорт во насока ФФОСЗ може да се направи до 15.10.2020.