Соопштение за кандидати за членови и претседател во студентско собрание

  • Home
  • Македонски
  • Соопштение за кандидати за членови и претседател во студентско собрание


Почитувани студенти,

Кликнете на линкот подолу за да го преземете официјалното соопштение за изборот на кандидати за членови и кандидат за претседател во факултетското студентско собрание од соодветната студиска програма.

ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ