РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО СКИЈАЊЕ 1 И 2 – СЕПТЕМВРИ 2020 Г.

 • Home
 • Македонски
 • РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО СКИЈАЊЕ 1 И 2 – СЕПТЕМВРИ 2020 Г.


СПИСОК НА СТУДЕНТИ КОИ ГО ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТОТО ПО ПРЕДМЕТОТ СКИЈАЊЕ 1 И 2 ВО СЕПТЕМВРИСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА

 

СКИЈАЊЕ 1

 1. 6595
 2. 6226
 3. 6257
 4. 6297
 5. 6454
 6. 6469
 7. 6234
 8. 5724
 9. 6024
 10. 6074
 11. 6437
 12. 6193
 13. 6569
 14. 6595
 15. 6638 Оценки ќе се даваат во среда 23.09.2020
 16. 6578 во 11.30 часот
 17. 4839

СКИЈАЊЕ 2

 1. 6167
 2. 6201
 3. 6017
 4. 5724
 5. 6167
 6. 6004

Проф. Д-р Небојша Марковски