РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПЕДАГОГИЈА – СЕПТЕМВРИ 2020 Г.

  • Home
  • Македонски
  • РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПЕДАГОГИЈА – СЕПТЕМВРИ 2020 Г.


СТУДЕНТИ КОИ ГО ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТОТ ПО ПЕДАГОГИЈА

  1. МАРКО МИЛОШЕВСКИ          9
  2. ФИЛИП ИЛИЌ                          9
  3. КИРИЛ МИТКОВСКИ              9
  4. НИКОЛА ЦВЕТКОВИЌ            8
  5. СТЕФАН НАЌЕВСКИ               8
  6. АНАСТАСИЈА СТЕФКОСКА   8

– ОЦЕНКИТЕ ВО ИНДЕКС ЌЕ СЕ ВНЕСАТ НА 16.09.2020 ГОДИНА (СРЕДА) ВО 12 ЧАСОТ НА ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ.

ЕДЕН СТУДЕНТ ДА ГИ СОБЕРЕ ИНДЕКСИТЕ И ДА ГИ ДОСТАВИ КАЈ ПРОФЕСОРКАТА ПО ПЕДАГОГИЈА.