Радио МОФ – Како изгледа еден студентски час по физичко во време на пандемија?

  • Home
  • Македонски
  • Радио МОФ – Како изгледа еден студентски час по физичко во време на пандемија?


Како изгледа еден студентски час по физичко во време на пандемија? Околу 2.300 студенти го следат предметот „Спорт и здравје“ од пред компјутерските екрани, наместо во спортските сали или предавалните.
Радио МОФ провери како изгледа онлајн наставата за предметите каде е потребна физичка активност.
*Видеото е направено во рамки на проектот Ангажирање на младите за студентски и младински политики, финансиран од Фондацијата Отворено општество Македонија.
Оваа содржина е преземена од фејсбук профилот на Радио МОФ, а видеото е споделено од инстаграм профилот на Радио МОФ.
Директен линк до оригиналната содржина:
и