Прв циклус

  • Home
  • Прв циклус

ГО НАПРАВИВТЕ ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР

СТУДЕНТИТЕ СЕ НАШАТА СИЛА, ОБРАЗОВАНИЕТО И СПОРТОТ СЕ НАШАТА ЕНЕРГИЈА, А УСПЕСИТЕ ВО СПОРТОТ, НАШАТА АФИРМАЦИЈА

ГО ОДБРАВТЕ ФАКУЛТЕТОТ КОЈ НУДИ ГОЛЕМ БРОЈ МОЖНОСТИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СИТЕ СТЕПЕНИ НА ВОСПИТНО-ОБРАЗОВНИОТ ПРОЦЕС И НА СИТЕ НИВОА ВО СПОРТОТ (градинки, основно и средно образование, АРМ, МВР, спортски федерации, министерства, АМСМ,  спортски школи, клубови, универзитетски спорт и селектори на репрезентации).

КАЈ НАС СТУДИРААТ НАЈДОБРИТЕ, ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ!

НА СЛЕДНИОТ КЛИП ПРОСЛЕДЕТЕ ЈА КРЕАТИВНОСТА И УМЕШНОСТА НА НАШИТЕ СТУДЕНТИ

УПЛАТНИЦИ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА ЗА ВЕБ-СТРАНА

Услови за запишување на студиите

Од академската 2011/2012 година, со одлука на Наставно-научниот совет на факултетот уписот на новите студенти се врши без полагање приемен испит.
Запишувањето на студиите од првиот циклус се реализира во согласност со законските прописи во Р. Македонија и актитие на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје, според Конкурсот на Владата на Р. Македонија.