Прелиминарни листи на кандидати за докторски студии

  • Home
  • Македонски
  • Прелиминарни листи на кандидати за докторски студии


Во прилог погледнете ги прелиминарните листи на кандидатите кои исполнуваат и кои не исполнуваат услови да се запишат на докторски студии на страната на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје. Кликнете на линковите подолу да го преземете документот и да го прегледате.