Отворени профили за студентите за втор циклус студии

  • Home
  • Македонски
  • Отворени профили за студентите за втор циклус студии


Почитувани студенти на втор циклус студии на ФФОСЗ,

Вашите профили на iKnow се активни!

Ве молиме ресетирајте ја лозинката според ова упатство:

Одете на https://iknow.ukim.mk и следeте го линкот „Заборавена лозинка“ кој се наоѓа под плавото копче за „Најава“. Потоа внесете ја меил адресата со која сте регистриран на Факултетот за физичко образование спорт и здравје и изберете “Submit” т.е белото копче.

На вашиот меил ќе ви стигне порака од iknow за ресетирање на лозинка. Го отварате меилот за ресетирање на лозинката.
Кликате на (link) за ресетиранје на лозинката и ја внесувате 2 пати новата лозинка која мора да содржи мали, големи букви, бројки и специјален знак (@,#,%,!)
На пример: ImePrezime007@

Видео упатство од процедурата

Доколку имате прашања или проблеми за процесот на најава на iKnow, можете да отворите тикет за поддршка со кликнување на „Пријави нов тикет“ на овој сервис: http://ukim.edu.mk/iknow-help/

или

Да испратите меил со прашањето на admin@ffosz.ukim.edu.mk

Ви посакуваме среќа во вашето студирање на втор циклус студии на ФФОСЗ!