Одлука за избор на членови и претседател на собрание

  • Home
  • Македонски
  • Одлука за избор на членови и претседател на собрание


Повелете директен линк од одлуката за Избор на членови и претседател на факултетското студентско собрание на Факултетот за физичко, образование, спорт и здравје во Скопје.

ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ