Одлука со која се констатира изборот на претседател и членови на студентско собрание

  • Home
  • Македонски
  • Одлука со која се констатира изборот на претседател и членови на студентско собрание


Почитувани студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје,

Подолу можете да ја видите одлуката со која се констатира избор на претседател и членови на собрание на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје.