ОБЈАВЕН КОНКУРС ЗА УПИС ЗА ПРВ ЦИКЛУС 2020Почитувани идни и сегашни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје,

На линкот подолу можете да го преземете конкурсот од УКИМ за запишување студенти на прв циклус на студии за 2020/2021 година.

Ви посакуваме среќа на уписите, и би сакале да ве потсетиме дека за сите прашања што ги имате – стоиме на располагање да ви помогнеме при донесувањето на вашата одлука.

Срдечен поздрав,

Деканат на Факултет за физичко образование, спорт и здравје.

КЛИКНЕТЕ ТУКА ЗА ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ КОНКУРСОТ