ЛИНК ЗА СЛЕДЕЊЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈАПочитувани посетители,

Активен е линкот за следење на конференцијата RPESH 2020. Како избрана платформа ќе се користи Zoom.

Кликнете на следниот линк за да се приклучите на конференцијата: Join our Cloud HD Video Meeting now

Време: 05 Јуни, 2020 во 09:30 (UTC/GMT +2)

Доколку сакате рачно да се приклучите на конференцијата, внесете ги следните генералии во апликацијата на Zoom:

Meeting ID: 859 0345 6223

Password: 562019