Конкурс за упис на УКИМ 2019/2020 – прв циклусОбјавен е конкурсот за упис на УКИМ – Факултет за физичко образование, спорт и здравје за учебната 2019/2020 – прв циклус студии.

За дополнителни информации, кликнете на ЛИНК.

Доколку сакате да студирате на факултетот, не заборавајте да се пријавите електронски на:

https://www.upisi.ukim.mk/

Рокот за регистрација е 30.08.2019. Ве молиме пополнете ги сите чекори и сите информации на порталот за регистрација.

ЗАПАМТЕТЕ ГИ ЛОЗИНКАТА И КОРИСНИЧКОТО ИМЕ СО КОИ ЌЕ СЕ РЕГИСТРИРАТЕ!