Известување за изборни предмети за трети, петти и седми семестар

  • Home
  • Македонски
  • Известување за изборни предмети за трети, петти и седми семестар


Почитувани студенти,

По меил до секој студент се испратени насоки за пополнување на анкетата за изборни предмети кои ќе се слушаат во трети, петти и седми семестар во 2020 година.

Ве молиме проверете ги вашите меил адреси каде ви е детално опишано како треба да се постапи.

Меил адреси НЕ се испратени до студентите запишани во прв семестар во 2020 година бидејќи веќе има објавено на оваа страна во делот „Соопштенија“ кои предмети ќе се слушаат за прв семестар.

Сите што добиле меил, пополнете ја анкетата за вашата насока (четиригодишни или тригодишни студии) која ќе биде активна до четврток (22.10.2020) до 00:00 часот.

Ви посакуваме среќа во новата факултетска година!

Факултет за физичко образование, спорт и здравје.