ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ ПО БОРЕЧКИ СПОРТОВИ -2, ЗА СЕПТЕМВРИСКАТА СЕСИЈА 2019/20 ГОДИНА

  • Home
  • Македонски
  • ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ ПО БОРЕЧКИ СПОРТОВИ -2, ЗА СЕПТЕМВРИСКАТА СЕСИЈА 2019/20 ГОДИНА


Информација за начинот на полагање во Септемвриска испитна сесија на испитите Боречки спортови2 и Мерење и тестирање во Боречките спортови,

 

 

  1. Испитот Боречки спортови -2, ќе се одржи On line, на платформата ZOOM на 11.09.2020 во 10 часот. Кандидатите за испит треба да оформат група на Viber (или ако веќе ја имаат) да ме вклучат мене и сите оние кои не се во групата која што постои, како би пожел на сите кандидати да им испратам шифра за пристап. Секој кандидат потребно е да биде пред компјутер во просторија во која нема галама и во која ќе може непречано да го спроведе испитот.

НАПОМЕНА: На испит можат да се појават САМО оние студенти кои имаат исполнето услов, да имаат запишан предмет, потпис од посетување настава или семинар (за вонредните студенти) и пријава во Iknow.

 

  1. Испитот Мерење и тестирање во Боречките спортови, ќе се одржи по истиот начин и услови како и Боречки спортови2, со почеток во 12 часот.