ИНФОРМАЦИЈА ЗА ИСПИТОТ ПО КИНЕЗИТЕРАПИЈА – 10 СЕПТЕМВРИ 2020 Г.

  • Home
  • Македонски
  • ИНФОРМАЦИЈА ЗА ИСПИТОТ ПО КИНЕЗИТЕРАПИЈА – 10 СЕПТЕМВРИ 2020 Г.


ИСПИТ ПО:  КИНЕЗИТЕРАПИЈА, ПРИМЕНА НА КОМПЈУТЕРИ ВО ФК И СПОРТ, МЕТОДИ И ТЕХНИКИ НА ИСТЕГНУВАЊЕТО (СТРЕЧИНГОТ)
Time: Sep 10, 2020 08:00 AM Warsaw

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/93376143649?pwd=ODJhbTJNYk1kblJvK0EvemlFOEZDQT09

Meeting ID: 933 7614 3649
Passcode: 892101