Announcement

НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТОТ ПО ПЕДАГОГИЈА

НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТОТ ПО ПЕДАГОГИЈА, ОЦЕНКИТЕ ЌЕ ИМ БИДАТ ЕВИДЕНТИРАНИ НА 22.02.2019 ГОДИНА(ПЕТОК) ВО 10 ЧАСОТ НА ФФОСЗ

ЗА ПРАКТИЧНАТА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ ПЛИВАЊЕ СО ВАТЕРПОЛО

ЗА ПРАКТИЧНАТА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ ПЛИВАЊЕСО ВАТЕРПОЛО КОЈА СЕ РЕАЛИЗИРА НА БАЗЕНОТ ВО КАРПОШ СЕКОЈ ВТОРНИК И СРЕДА ОД 13 ДО 15 ЧАСОТ, ПОКРАЈ ОСТАНАТОТ, СТУДЕНТИТЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО ТРЕБА ДА НОСАТ И КАПИ ЗА ПЛИВАЊЕ