ЗА ПРАКТИЧНАТА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ ПЛИВАЊЕ СО ВАТЕРПОЛО

  • Home
  • Announcement
  • ЗА ПРАКТИЧНАТА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ ПЛИВАЊЕ СО ВАТЕРПОЛО


ЗА ПРАКТИЧНАТА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ ПЛИВАЊЕСО ВАТЕРПОЛО КОЈА СЕ РЕАЛИЗИРА НА БАЗЕНОТ ВО КАРПОШ СЕКОЈ ВТОРНИК И СРЕДА ОД 13 ДО 15 ЧАСОТ, ПОКРАЈ ОСТАНАТОТ, СТУДЕНТИТЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО ТРЕБА ДА НОСАТ И КАПИ ЗА ПЛИВАЊЕ