ДЕТАЛНО УПАТСТВО ЗА УПИС НА iKNOWПочитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје,

Кликнете на линкот подолу да го преземете деталното упатство за упис на iKnow за нови кандидати.

Скратеното упатство е достапно на овој линк: https://ffosz.ukim.edu.mk/upisi-na-iknow-prv-ciklus-2020/

ПРЕЗЕМИ ДЕТАЛНО УПАТСТВО ЗА УПИС