Активирани студентски профили на iKnowПочитувани студенти запишани во прв семестар 2020/2021 година.

Вашите профили на iKnow се активни и во функција. За оние што не можат да се најават, следете го ова упатство за ресетирање на вашата лозинка:

(истото го има и на веб страната на факултетот – во делот Често Поставувани Прашања):

Одете на https://iknow.ukim.mk и следeте го линкот „Заборавена лозинка“ кој се наоѓа под плавото копче за „Најава“. Потоа внесете ја меил адресата со која сте регистриран на Факултетот за физичко образование спорт и здравје и изберете “Submit” т.е белото копче.

На вашиот меил ќе ви стигне порака од iKnow за ресетирање на лозинка. Го отварате меилот за ресетирање на лозинката.
Кликате на (link) за ресетирање на лозинката и ја внесувате 2 пати новата лозинка која мора да содржи мали, големи букви, бројки и специјален знак (@,#,%,!)
На пример: ImePrezime007@

Видео упатство од процедурата:
https://www.youtube.com/watch?v=XAM9Hsgs5LM

Доколку имате потешкотија или прашања, ве молиме испратете тикет за поддршка (при што ќе го изберете Факултетот за физичко образование, спорт и здравје) на следниот линк: http://ukim.edu.mk/iknow-help/