СОПШТЕНИЕ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ДИПЛОМИ – 2019 ГОДИНАПОЧИТУВАНИ,

СВЕЧЕНОТО ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДИПЛОМИТЕ НА ЗАВРШЕНИТЕ СТУДЕНТИ НА ПРВИОТ И ВТОРИОТ ЦИКЛУС СТУДИИ

ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА НА 31.05.2019 ГОДИНА (ПЕТОК) НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ, СПОРТ И ЗДРАВЈЕ,

ВО СПОРТСКАТА САЛА “МАКЕДОНСКИ ХЕРОИ“.

 

ОД ДЕКАНАТОТ