УНИВЕРСИЗТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – КОШАРКА – 22.04.2019 Г.ДЕНЕС (22.04.2019 г.) СЕ ОДИГРАА НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА. БЕА ПОСТИГНАТИ СЛЕДНИТЕ РЕЗУЛТАТИ:
 
ФАРМАЦИЈАМАЖИ   –   ГРАДЕЖЕН Ф.МАЖИ  36 :89
ФИНКИЖЕНИ   –  ФАРМАЦИЈА  ЖЕНИ    35:14
ЕКОНОМСКИ Ф.-МАЖИ  –  ФЕИТ МАЖИ  0:20