УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ – МАЛ ФУДБАЛ – 25.04.2019 Г.

  • Home
  • Македонски
  • УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ – МАЛ ФУДБАЛ – 25.04.2019 Г.


УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ СЕДМА НЕДЕЛА

НАТПРЕВАР ЗА ТРЕТО МЕСТО – МАЛ ФУДБАЛ

 

Денес  (24.04.2019 година-среда) се одигра натпреварот за трето место во мал фудбал во машка конкуренција.

ГРАДЕЖЕН (М) : МАШИНСКИ (М)   11 : 2