УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ – ТЕНИС И КУГЛАЊЕ

 • Home
 • Македонски
 • УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ – ТЕНИС И КУГЛАЊЕ


УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – ТЕНИС И КУГЛАЊЕ 17.05.2019 И 19.05.2019 Г.

 

ПОЗНАТИ ПОБЕДНИЦИТЕ ВО ИНДИВИДУАЛНИТЕ СПОРТОВИ, ТЕНИС И КУГЛАЊЕ КОИ ШТО ИЗМИНАТИОВ ВИКЕНД БЕА НА ПРОГРАМАТА

 

ТЕНИС-МАШКА КОНКУРЕНЦИЈА

 1. Иванов Коста – ФФОСЗ
 2. Пандазиев Томи – ФИНКИ
 3. Гулевски Андреј – Машински факултет

 

ТЕНИС – ЖЕНСКА КОНКУРЕНЦИЈА

 1. Голубова Благица – ФИНКИ
 2. Крстевска Ања – ФЕИТ
 3. Стоилковска Елена – ФЕИТ

 

КУГЛАЊЕ – МАШКА КОНКУРЕНЦИЈА

 1. Синадиновски Филип – Економски Факултет
 2. Тодоровски Николче – ФФОСЗ
 3. Стојанов Теодор – Економски факултет

 

КУГЛАЊЕ – ЖЕНСКА КОНКУРЕНЦИЈА

 1. Симјановска Наталија – Економски факултет
 2. Беќири Блерта – Градежен факултет
 3. Коцевска Симона – Економски факултет