УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ – КОШАРКА – 16.05.2019 Г.

  • Home
  • Македонски
  • УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ – КОШАРКА – 16.05.2019 Г.


УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ  ДЕВЕТТА НЕДЕЛА– КОШАРКА

 

Денес 16.05.2019 г. четврток  сe  играа натпревари во кошарка и тоа:

 

Натпревар за трето место мажи

ГРАДЕЖЕН : МЕДИЦИНСКИ  58 : 48

 

Натпревар за прво место жени

ФФОСЗ : ФИНКИ 21 : 28

Натпревар за трето место жени

ФЕИТ :МЕДИЦИНСКИ  9 : 23