УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – РАКОМЕТ – 27.03.2019 Г.УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ТРЕТА НЕДЕЛА – РАКОМЕТ

 

Во рамките на денешните натпревари од Универзитетската лига на УКИМ во ракомет  (27.03.2019 година-среда), беа постигнати следните

РЕЗУЛТАТИ:

ФФОСЗ (М) : ФИНКИ (М)  20 : 15

МАШИНСКИ  (М) : ПРАВЕН (М)  10 : 0

ПРАВЕН (Ж) : ЕКОНОМСКИ  (Ж)  10 : 0