УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – РАКОМЕТ – 10.04.2019 Г.УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ПЕТТА НЕДЕЛА – РАКОМЕТ

 

Во рамките на денешните натпревари (10.4.2019 среда) беа одиграни натпреварите во ракомет во машка и женска конкуренција од петтата недела од Универзитетската лига на УКИМ и се постигнати следниве

 

РЕЗУЛТАТИ:

ФФОСЗ (Ж) :ПРАВЕН (Ж)  13 : 16

ФФОСЗ (М) :ЕКОНОМСКИ (М)  27 : 12

ФИЛОЗОФСКИ (М) : МАШИНСКИ (М)19 : 15