УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – ОДБОЈКА – 18.04.2019 Г.ДЕНЕС (18.04.2019 g.) СЕ ОДИГРАА   НАТПРЕВАРИТЕ ВО ОДБОЈКА
БЕА ПОСТИГНАТИ СЛЕДНИТЕ РЕЗУЛТАТИ:
 
ФФОСЗ МАЖИ   –   ФИНКИ МАЖИ  2:1
ФЕИТ МАЖИ   –   МЕДИЦИНСКИ Ф. – МАЖИ    2:0 
ФЕИТ  – ЖЕНИ – ФИНКИ  – ЖЕНИ  2:0