УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – ОДБОЈКА – 28.03.2019 Г.

  • Home
  • Македонски
  • УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – ОДБОЈКА – 28.03.2019 Г.


УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ТРЕТА НЕДЕЛА – ОДБОЈКА

 

Денес  28.03.2019 година (четврток) беа  одиграни натпреварите  во одбојка  во машка и женска конкуренција и постигнати се следниве

РЕЗУЛТАТИ:

ФИНКИ (М) : МЕДИЦИНСКИ (М)  2 : 0

ФЕИТ (Ж)  :  МЕДИЦИНСКИ (Ж)  2 : 0

ЕКОНОМСКИ (Ж) : ФФОСЗ (Ж)  2 : 1