УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ВТОРА НЕДЕЛА– РАКОМЕТ

  • Home
  • Македонски
  • УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ВТОРА НЕДЕЛА– РАКОМЕТ


Денес  (20.03.2019 година-среда) беа одиграни првите натпревари во ракомет  во машка и женска конкуренција и беа постигнати следните резултати

ПРАВЕН (М) : ФЕИТ (М)  0 : 10

ЕКОНОМСКИ (М) : ФИНКИ (М)  19 : 15

ЕКОНОМСКИ (Ж) : ФИНКИ (Ж)  0 : 10

ПРАВЕН (Ж)  :  ФИНКИ (Ж)  22 : 9