УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ВТОРА НЕДЕЛА – МАЛ ФУДБАЛ

  • Home
  • Македонски
  • УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ВТОРА НЕДЕЛА – МАЛ ФУДБАЛ


Денес  (19.03.2019 година-вторник) на натпреварите во мал фудбал во машка конкуренција беа постигнати следниве резултати:

ВЕТЕРИНАРЕН (М)  :  БОГОСЛОВСКИ (М)  3 : 0

ФИНКИ (М) : МАШИНСКИ (М)   2 : 4

ФИНКИ (Ж) : ФИЛОЗОФСКИ (Ж)  0 : 3  (службено)