УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – МАЛ ФУДБАЛ – 02.04.2019 Г.

  • Home
  • Македонски
  • УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – МАЛ ФУДБАЛ – 02.04.2019 Г.


УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ЧЕТВРТА НЕДЕЛА– МАЛ ФУДБАЛ

 

Денес  (2.04.2019 година-вторник) беa одиграни натпреварите во малфудбал во женска конкуренција и беа постигнати следните

РЕЗУЛТАТИ:

ФФОСЗ (Ж) : ФИЛОЗОФСКИ (Ж)  0 : 1

ФЕИТ (М) : МАШИНСКИ (М)   0 : 7

БОГОСЛОВСКИ (М) : ГРАДЕЖЕН  (М) 0 : 3